The Journey Begins

Thanks for joining me!

 Good company in a journey makes the way seem shorter. — Izaak Walton

Hei å velkommen til min blogg.
Jeg hopper i det igjen og starter min Platform fra WordPress. Ja det virker rotete men jeg skal sette meg inn i den og jobbe med denne siden. Håper du vil følge meg og være med på lese truer.
Dette er en blogg om alt og ingenting. Jeg blogger om det jeg har lyst til og om forskjellige som faller meg inn i min hverdag og livet mitt. Så dette er en ganske varierende blogg . En blogg om hverdagslivet og ikke om mote eller sminke – rett og slett en blogg om alt, både personlige ting og alt mulig rart.
Jeg kommer til å dele noen av mine innlegg fra bloggen min også. Det tar tid og bygge opp en hjemme side slik man ønsker den, men jeg skal da forsøke se om jeg kan få den slik jeg ønsker 😊
C2A25B5B-7098-4E47-9FDC-754AB323EF9E

Publisert av aimaanderblogg

Hi Aila, my name is. I am a lady in my mid-40s, who has experienced a lot of good and bad in my life. That has been one of the reasons why I started a blog. A tool for myself to write down thoughts and share something that many of us have in our everyday lives. I have been thinking for a long time about trying to create a website rather than blogging on platforms that do not always keep up. So I hope you will follow me, thank you in advance.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: