Gratulerer med dagen🎉

Gratulerer med dagen min bestevenn og kjærste. En liten hilsen her jeg vil skrive. Et år er gått og i fjor vi startet feiringen med høyde faktor. Over de syv hav og over fjell vi satte oss på flyet til USA. Endelig skulle du få dra på besøk til din mor, og ikke minst feire dagen med henne. Det var noen år siden sist dere kunne. I år stoppet convi19 den muligheten for å kunne være litt sammen både før og etter.

My drummer man

Så med minner gjemt i hjerte og med bilder som man kan se tilbake på, så tenker jeg for en opplevelse vi hadde. I år skal vi noe nytt. Men som jeg gleder meg og ser frem til ro i naturen. Deg fiske når du måtte ønske og våre små firbente kose seg. Du har jobbet mye og stått på og endelig skal du senke skuldre litt du også. Men dette bilde kjære skulle jeg legge i bilde ramma i dag som et minne blikk og glede fra vi var i Las Vegas🤗❤️ min rocker og ja du er mitt klippe , et anker for dine nære. Gratulerer med dagen🎉🎉🎉🎉 #blogger #aimmander.blogg #tankespinn #glede

Publisert av aimaanderblogg

Hi Aila, my name is. I am a lady in my mid-40s, who has experienced a lot of good and bad in my life. That has been one of the reasons why I started a blog. A tool for myself to write down thoughts and share something that many of us have in our everyday lives. I have been thinking for a long time about trying to create a website rather than blogging on platforms that do not always keep up. So I hope you will follow me, thank you in advance.

2 kommentarer om “Gratulerer med dagen🎉

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: