Yrkessjåfører – uten dem hadde norge

Jeg må bare beklage, rotet her med å legge inn et innlegg, linken funker, men ikke at den vises her på siden så da er dette en test for å se om jeg finner ut av dette 😳

Jeg har sagt det før og sier det igjen, uten Yrkessjåførene så hadde norge stoppet opp. Jeg skrev dette innlegget på nouw.bloggen min , men vil dele linken her. Jeg ser frem til og gleder meg skrive om en Bilbergers dag og alle de små ting dem og gjør enn bare bilberging. Det er både spennende og ja jeg ser frem til å starte. Med takk for at jeg har fått lov å delta litt for å få innblikk i dagene. Her er utdrag fra dette innlegget om yrkessjåførene..

http://Yrkessjåfører – uten dem hadde norge

Publisert av aimaanderblogg

Hi Aila, my name is. I am a lady in my mid-40s, who has experienced a lot of good and bad in my life. That has been one of the reasons why I started a blog. A tool for myself to write down thoughts and share something that many of us have in our everyday lives. I have been thinking for a long time about trying to create a website rather than blogging on platforms that do not always keep up. So I hope you will follow me, thank you in advance.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: