Skulle vært fronta i avisa saken om……

Hei du, ja her blåser håret i vinden som min frustrasjon og irritasjon til hvordan voksne mennesker som er passer 50 år ikke skal kunne være like aktuelle i arbeid som en på 24 og i etablerings fasen. Jeg skulle ønske dette va et tema som kunne bli tatt opp i media. For hvordan har det blitt? Ja vi vet endinger har kommet for å bli, men sitter der ennå ikke den type leder som vet hva ansinnitet og kvalitet på arbeidskraft er og som var det som var mest annet før.

Før ja de tvar tider på mye rart det også. Det er frustrerende se din kjære bli frustrert da men står i vente linje via vikarbyråer for bedrifter i dag ikke ansetter nye, men heller leier inn arbeiskraft. Så er du heldig ha jobb en periode, før du får en ufrivillig hviletid. Selv om du blir oppfordret til å søke på stillinger kommer du til kort som i elektrobransjen for nettopp han på 22 er ny utdannet med fagbrev mens du som har 13 år godskrives ansiennitet av 18 år i yrket har ikke det brevet. For det var den tiden man jobba reva av seg for familie og hjem, da man gjorde jobben som skulle gjøres og fagbrev ikke var det som var kravet, men jobben du kunne Les her 👉🏼://nouw.com/aimaander/skulle-vart-fronta-i-avisa-saken-om-36893258

Takk for du titter innom, ønsker deg en fin dag🤗

#blogger #aimmanderblogg #aimaander.blogg #hverdagslivet #repostnouw #livet #tankespinn

Publisert av aimaanderblogg

Hi Aila, my name is. I am a lady in my mid-40s, who has experienced a lot of good and bad in my life. That has been one of the reasons why I started a blog. A tool for myself to write down thoughts and share something that many of us have in our everyday lives. I have been thinking for a long time about trying to create a website rather than blogging on platforms that do not always keep up. So I hope you will follow me, thank you in advance.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: