En Bilberger gjør mer enn veihjelp..

Jeg har en tid gått tenkt på skrive litt om hvordan en bilbergers hverdag på jobb kan være. Ja og jeg er heldig for jeg har fått tillatelse om det. Det er klart for jeg har sett hvordan dagene, netter og ukene kan være. De er jo et team, så når det er ferie avvikling så kan det bli mange timer med overtid når sommerferiens turister trenger små hjelp langs veien.

Jeg må si jeg trodde en bilberger nettopp var til det å hjelpe oss langs veien. Men dem har mange andre oppdrag dem gjør og deltar på. Var som jeg skrev tidligere, de er i landets førstelinje. De er med og fortøye store skip, heve båter og små mange andre små ting man ikke tenker på. Jeg forstår man kan bli sur og irritert p at dem ikke kommer fort nok å hjelper, men politisaker og ulykker kommer først.

Dette skal jeg dele litt opp så får ta en slik liten start. Følg Møre Bilberging på facebook og Instagram🙂

Litt kort om de forskjellige hjelpe instansene som de utfører oppdrag fra som Viking , NAF , Falck og SOS. Først er det viktig å si :

Vi tar våre forhåndsregler  COVID-19

Vi tar coronaviruset på alvor, og tar vår del av samfunnsansvaret når det kommer til å redusere smittespredning. Vi overvåker kontinuerlig utviklingen av pandemien og tar hensyn til anbefalinger og retningslinjer fra offentlige helsemyndigheter. Vi har følgelig iverksatt en rekke smittevernstiltak på kontor, stasjoner og i bergingsbiler for å skape et trygt og sikkert miljø for våre kunder og ansatte. Kontaktflater desinfiseres jevnlig, det er tilgang på håndsprit og vi begrenser kontakten mellom ansatte og kunder. Bilbergerne følger flere smittevernstiltak som gjør det tryggere for både berger og kunde når vi skal ut på oppdrag. Dette innebærer desinfisering av bergingsbiler, ingen håndhilsing, kontaktløs signering, bruk av håndsprit eller engangshansker når situasjonen tilsier det.

Tiltakene er for vår og deres trygghet, og skal ikke gå ut over den gode servicen vi yter for kundene våre. Vi er fremdeles bemannet 24/7🚨 Ring oss på :90691400

VIKING : Ring 06000 når som helst på døgnet – uansett årsak eller forsikring. I flere situasjoner kan man være usikker på skadeårsaken eller om det er behov for veihjelp og assistanse. Jeg hviste ikke at hunder blir hentet av Viking. Og da er det bilbergerne som drar ut på et slikt oppdrag. 

Hvis noen finner en hund som går løs ber vi om at den blir satt forsvarlig fast slik at den ikke springer videre. Politiet har tidligere inngått en sentral avtale med Viking i hele landet med virkning fra 01. april 2020 om at de henter hunder som stikker av fra eier og går løs i nabolag og ellers rundt omkring.Selskapet vil forsøke å få kontakt med eier av hunden, og hundeeier må betale et gebyr for å få hunden tilbake.

Falck : 1. Veihjelp til bilen, hele døgnet, hele året.

2. Veihjelp uansett årsak.

3. Mange medlemsfordeler du kan nyte godt av

SOS:

SOS International veihjelp berger alle slags kjøretøy 24/7/365Det finnes ikke noen verre følelse enn å kjøre utfor, kjøre seg fast i snøen eller stå midt på veien – langt fra alt – med flatt batteri, punktert dekk eller motorstopp. Gjennom SOS International veihjelp kan du få hjelp på veien uansett hva problemet er døgnet rundt og året rundt. Vi hjelper deg på stedet eller tauer deg til ditt foretrukne verksted eller servicestasjon. Du kan få veihjelp uansett om du har bilforsikring eller ikke.  Skulle uhellet være ute står vi alltid klar til å bistå deg, slik at du ikke behøver å bekymre deg for hva du skal foreta deg.  Ring oss på  91509505. 

NAF:

Husk at du alltid må kontakte NAF direkte på tlf  08505. Fra utlandet +47 23213100 . NAF Veihjelp leveres av SOS Veihjelp AS og er organisert som en kollektiv forsikring levert av Gjensidige Forsikring ASA.

 Hvem veihjelpen gjelder for :Veihjelpen gjelder for NAF-medlemmer med gyldig og betalt medlemskap med veihjelp. NAF Veihjelp følger deg som person og er til privat bruk. Medlemsfordelene følger medlemmet under kjøring med kjøretøy som nevnt i pkt. Dersom husstanden kun disponerer ett kjøretøy, gjelder veihjelpen også for medlemmets ektefelle/samboer, når denne kjører husstandens kjøretøy.

Takk for du tittet innom, legg gjerne igjen en like på stjerna eller følg🤗. En fin onsdag ønskes nettopp deg. Kjør forsiktig.

#blogger #aimaanderblogg #bilbergere #bilberger #bilbergerfrue #towtruckers #towtruckerwife #livet #kjørforsiktig #tavare #framsnakke

Publisert av aimaanderblogg

Hi Aila, my name is. I am a lady in my mid-40s, who has experienced a lot of good and bad in my life. That has been one of the reasons why I started a blog. A tool for myself to write down thoughts and share something that many of us have in our everyday lives. I have been thinking for a long time about trying to create a website rather than blogging on platforms that do not always keep up. So I hope you will follow me, thank you in advance.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: