I sommer har vi besøkt nye steder

Høsten er her, den har melt sin ankomst både med været og denne klare kjølige høstlufta, for og ikke glemme de nydelige farver og kontraster som kommer frem i naturen. I år som de siste årene har min partner in crime jobbet hele sommeren, så ferien hans kom sent , men godt i år. Vi som de fleste har benyttet landet og camping plasser og hytter i naturen for små og store opplevelser. En ferie jeg gladelig gjør igjen. Vekk fra hverdagens stress og nett verden. Koble av nettet og koble på tiden med dine du har rundt deg.. Det er noe som vi burde pålegge oss selv. Jeg tror det hadde gjør godt for mange. Vi har vært flinke i år og besøkt steder og byer vi ikke har besøkt på mange år, men den gang hver for oss. I år har vi både besøkt by som vi kjenner til og by som ingen av oss hadde besøkt før. Jeg må atter bare takke deg for disse minnene!

Vi har i årene snakket om en tur til Trondhjem, men når det har kommet til en reise har vi heller vendt nesa en tur sør. I år tok vi turen. En liten kjærste tur til Trondhjem. Vi var heldig med været den dagen vi vandret rundt og ja vi vandret rundt. Hvem hadde vel trudd over 18000 steg på en dag. Men det var en nydelig dag. Vi hadde bestemt oss for gå til Nidarosdomen og Rockheim i første omgang og så fikk vi se hvem stopp det ble på veien opp og ned og rundt om 😉. Vi sto opp og fikk delta på den beste hotell frokosten jeg har sett i mitt liv. Ikke så rart med tanke på at de var kåret til den beste 13 året på rad. Men for alle med Cøliaki og laktoseintoleranse er dette drømme stedet å spise frokost på.

Så sto jeg der igjen.. Framfor den enorme Nidarosdomen. Der jeg har stått spå mange ganger før. Både sendt en bønn , men også mest tanker til mine nærmeste. Da jeg var der i 12 uker i 2014 var kirken stengt for besøk. Det var kun om man var med hurtigruten eller store grupper som fikk komme inn. Dagen jeg hadde startet min første stråling og cellegift gikk jeg og pappa ned til kirken. Av en eller annen grunn la jeg hånden på denne stenen der jeg står i den grå jakka og sa» Cancer fucked with the wrong Diva, I Will be back ready for living again». Vi gjorde en avtale jeg og min far om at hver dag jeg klarte skulle jeg gå ned til denne steinen. Og ja det var sterkt og være til bake, men også så godt. For nå var det nye minner og skape. Bilde dryss.

2014 —> 2020 The diva was back

For meg ble det sterkt og komme inn i kirken og ta inn over seg alle detaljer og tanker ikke minst. Jeg måtte si det, jeg var glad nå for at kirken ikke var åpen da jeg kunne vandre ned dit, for det ville vært for sterkt den gangen. Skjelven i kroppen av innrykk og gamle følelser som løsnet innvendig vandret vi vidre. Vi besøkte Rockheim Hall of Fame som er et æresgalleri over personer som har hatt stor betydning for norsk populærmusikks utvikling og utbredelse. Når man bor med en trommis og Rocker så er det kjekt å besøke slike steder. Bildedryss👉🏼

Velkommen
Noe kjent over et øvnings lokale 😉

Etter en lang og fin dag, med slitene byen var det tid for å slappe av med den fin utsikt over Nidelven. En dag med mange inntrykk og en ny boks med minner. Det er virkelig og anbefale slike små turer og dra til byer dere kanskje ikke har besøkt mest. Jeg vil tilbake for det er ennå steder jeg vil besøke og se i Trondhjem.

I Kirken måtte jeg tenne et lys. Jeg tente det med takknemlighet over hvordan behandlingen gikk, for at jeg har livet , for de minner vi sammen skaper , og med varme tanke og en bønn om at mine kjente og kjære, nære som de mindre nære rundt om i landet har det så bra som dem kan ha det i sine situasjoner❤️ Jeg tenker på dere og er glad i dere🌹

Takk for du tittet innom , ønsker deg en fin uke vidre🌹

#blogger #aimmanderblogg #tankespinn #reise #bilder #hverdagslivet #takknemlighet #minner #glede #såreminner #livet #ikkegiopp #tenneretlys

Publisert av aimaanderblogg

Hi Aila, my name is. I am a lady in my mid-40s, who has experienced a lot of good and bad in my life. That has been one of the reasons why I started a blog. A tool for myself to write down thoughts and share something that many of us have in our everyday lives. I have been thinking for a long time about trying to create a website rather than blogging on platforms that do not always keep up. So I hope you will follow me, thank you in advance.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: