Bli med «Bilbergerfruen» på tur.

Hei du og velkommen til å lese flere innlegg fremover om Bilbergerne og litt av dens hverdag. Hadde jeg startet ny blogg i dag så hadde kanskje blogg navnet blitt Bilbergerfruen selv om ja jeg er ikke «frue»😉. Leste det et sted der noen kaldt seg for vakmesterfruen fikk passet sitt på skrevet av hun var ikke frue ennå så hun burde ikke kalle seg det🤷🏻‍♀️. Men under disse innleggene vil nok Bilberger»fruen» være et navn som blir brukt.

Bilbergeren min

Hvorfor disse innleggene? Jo før jeg har lyst å skrive om den fantastiske hjelpen disse karene rundt om i landet vårt gjør. Og det er klart at min partner er bilberger fremmer også mye av dette. Ikke minst med at jeg får lov å skrive og har fått deltatt på noen turer. Selv har jeg stått som kunde, skjelven og nervøs å venta på hjelp. Jeg har kjefta på den som kom for han var så sein, men beklager. Beklager for at jeg ikke tenkte på alle de andre du hjalp før meg. Beklager at jeg ikke møtte deg med den respekten du fortjener.

Det er med min største respekt for denne jobben dem gjør jeg også vil dele litt av hvordan dems uke kan være. Vi står oven for en tid der vi vet både føre og forhold vil komme brått på mange trafikanter og da er det disse karene som står opp om natten for å hjelpe akkurat deg. Det er de som går fra middagsbordet når de må delta på utrykninger , det er de som ikke får deltatt på familie middagen for du trenger start hjelp. Men dem kommer, de kommer for å hjelpe dere😊. Kanskje må dem ringer edere opp for å informere dem blir litt senere enn inntatt da de må ut på haste oppdrag som eks en ulykke. Men de kommer. Om regnet har øset ned, om solen steiker om vinden og glatte veier lager det vanskelig så kommer dem til deg. Så prøv å tenk litt på det, når dem kommer og du er sur før du har venta litt lenger enn først avtalt. De måtte ta noe før deg som var viktig , men dem kommer..

Noen gang må selv en bilferger berges selv

Jeg har aldri tenkt så mye på hvilken oppdrag eller hva et Bilberger firmaer og team gjør av oppdrag. Men jeg har lært meg å lest det er det mest utrolige. Dette kommer det litt om mere i de neste innlegga. Og ja jeg har sittet lest mye rundt om av andre steder og firmaer for nettopp prøve forstå dem. Men jeg vil si deg som venter og er sur, jeg forstår deg. Når du er stresset og bare vil hjem, så vet du at du får hjelp. Uansett, det hender dessverre også bilbergerne ting som gjør dem må selv ha assistanse. Når dem er ute på utrykkinger og du som bilist der bilen med de oransje lysa står og blinker langs veien…

VIS RESPEKT OG SENK FARTEN!!

Det er leit at noen gang må en Bilberger eskorteres av politiet til et oppdrag dem skal sammen jobbe på. Vi mennesker er noen nysgjerrige vesner , men vi trenger vel ikke være det når vi ser ulykker og noen trenger hjelp langs veien. Jeg hat vært med min kjære noen ganger ut på kvelds oppdrag og på lang kjøring, og må si det sjokkerer meg å se hvor lite aktsomhet som blir vist dem der de står i veibanen og hjelper Fru Larsen eller Herr Olsen. Det blafrer bare i arbeidstøyet når biler passerer. Selv om de har arbeidslys 🚨blinkende 🚨på og godt synlige reflekser så er det liten aktsomhet og respekt å se dessverre. Jeg tenker ofte på dette og ja man blir bekymret. For husk på det du som suser forbi som sikkert skal rekke noe, jeg vil ha min kjære hjem trygt og sikkert, som så mange andre. Slakk ned litt neste gang du passerer noen som står langs veien og hjelper til 🙏🏼

Bilberger»fruen»

Jeg har fått hatt gleden av og være med på to lang turer og fått sett litt rundt om. Så mere lese stoff om bilbergerne kommer. Jeg skriver og støtter opp under Møre Bilberging. Så ja jeg vil reklame for dem ,med navne dems på noen innlegg. Men du kan gå følge dem på instagram og på Facebook siden:

https://www.facebook.com/MoreBilberging/

Takk til deg som tittet innom og leste litt. Ønsker deg og dine en fin dag😊

#blogger #aimaanderblogg #hverdagslivet #bilbergerfruen #bilberger #livetmedbilberger #bilbergerteam #livet #familieliv #respekt #veihjelp #naf #viking #falck #følgmeg #like #towtruckerwife #towtruckerlife

Publisert av aimaanderblogg

Hi Aila, my name is. I am a lady in my mid-40s, who has experienced a lot of good and bad in my life. That has been one of the reasons why I started a blog. A tool for myself to write down thoughts and share something that many of us have in our everyday lives. I have been thinking for a long time about trying to create a website rather than blogging on platforms that do not always keep up. So I hope you will follow me, thank you in advance.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: