Jeg innrømmer ; Æ e redd..

Jeg skal innrømme det, Jeg er redd, blitt mere redd,,,, for denne koronaen. Jeg ser nyhetene ser hvor det eksploderer i smitte. Jeg tenker på alle de bekjent og kjære rundt i landet der det er mere smitte enn andre steder igjen. Når jeg leser hvor det eksploderte i Moss igjen så går mine tanker selvfølgelig til de jeg kjenner der. Dette er ikke en lek , det går ikke ann å tenke det hender ikke meg. Det er skummelt når det blir fler og flere i ditt egent nærområde også. Jeg hører om de som har bekjente , venner der de plutselig har blitt smittet etter feste helge turer til byer som røde...

Jeg skjønner de unge som vil være sosiale, for mange er det en tung bit å begrense sine sosiale sammenkomster, de tror de er forsiktige men så feil de har tatt på mange måter. For oss som ikke er så sosiale eller har så sosial sammenkomster så er det vel lettere holde seg hjemme, og heler nyte turer i naturen. Det er nok lettere også for oss som er i RISIKOGRUPPEN å bli redd.. Jeg har vært redd. tidligere, for jeg har fått forespeilet hva som mest naturlig vil skje om jeg skulle få det; sykehusinnleggelse.. og den respiratoren. Så da er det vel ikke rart man blir mere små redd. Redd med tanken på hvis om , hvordan skal man planlegge med både hunder og hjelp med handling. For fakta er jo den / de du bor med må i karantene til de er event bekreftet ikke smittet. Alle disse små redde tanker som kryper inn under tanke spinneriet.

Ja jeg skulle ønske det var påbudt med masker på busser og kollektive steder i hele landet, ikke bare de røde byer. Jeg skulle ønske arbeidsplasser passet på at sine ansatte hadde masker, event at de fikk laget sine med logo på , men at deres arbeidere hadde, at biler og stasjoner var oppfylt med antiback og utstyr til håndvask. Ja jeg tenker på sjåfører for flere bedrifter og yrkes linjer. Jeg har min partner som er bilferger. Jeg tar av meg hatten for måten disse i dette yrket jobber på. Hvordan de slipper det de holder på med av andre ting for å komme å hjelpe deg, ja selv om du har måtte vente en tid. Jeg tenker på de som kanskje må sitte inne i bilene når de hjelper en kunde, så burde de kunne gi kundene munnbind , å bruke i bilen , nettopp for å beskytte seg selv litt. Det er ikke alltid lett å finne et sted å vaske hender når de har fått bilen på planen ei heller vasket siden en kunde sitter på. Og ja jeg tenker på dems egen sikkerhet i dagen. Jeg har en som jobber og står på, han hjelper og yter sin service for det er et samfunn som er avhenging av hjelpen og bistanden dem gir. De er der for deg. Så tenk på det når du må ha hjelp, informer gjerne sjåførene om at du er forkjøla.. De møter noen kunder i løpe av dagen, de kan ikke ha hjemmekontor.. Og vi står for nye nasjonale innstramminger nå.

De som kjenner meg , vet jeg tar min tid og sender tanker til dere rundt om. Selv om vi ikke har ukentlig kontakt så tenker jeg på dere. I form av Facebook kan man holde kontakt å se litt av hverandre og på instagram. Via Snapp, hoder man små bilde kontakter. Jeg blir så glad for de snapper når min kusiner sender nydelige bilder med ønske om en fin dag. Min er ; ailmarand. Jeg er redd, jeg er redd for koronaen. Jeg er redd for ikke få ferie jul med mine kjære, jeg er redd, redd for å ikke kunne være her å ta vare på mine kjente og kjære….. Så kjær deg, hold deg så trygg som du selv kan. Selv om du vil kle deg ut å slå ut håret mot en Halloween fest, så tenk deg litt om. Er det virkelig verdt det?? Pass på din sirkel du omgås, bare et lite steg tilbake.. Til deg som bedrift og sjefer; PASS PÅ DERES ANSATTE, IVARE TA DEMS SIKKERHET… Vi har ingen å miste..

Takk for du titta innom, Kjære deg; Jeg sender tanker til deg og dine. Til mine kjente rundt om. Ta vare som best om dere selv og deres nærmeste. Mange tanker rundt om. #blogger #aimaanderblogg #tankespinn #convi19 #redd #bekymret #blogg # hverdagslivet #bilbergerfrue

Publisert av aimaanderblogg

Hi Aila, my name is. I am a lady in my mid-40s, who has experienced a lot of good and bad in my life. That has been one of the reasons why I started a blog. A tool for myself to write down thoughts and share something that many of us have in our everyday lives. I have been thinking for a long time about trying to create a website rather than blogging on platforms that do not always keep up. So I hope you will follow me, thank you in advance.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: