Det sies det alltid er lys i enden av…..

Det sies det alltid er lys i enden av tunellen, så får vi ta frem troen å tenne håpet om akkurat det..

Når du våkner opp til en ny dag, og du kjenner kloen i hjerte kommer, for du vet din kjære om en liten tid ikke har noe jobb lenger..  Jeg skal ærlig si at jeg fikk selv et angst anfall tak da jeg fikk beskjeden han hadde fått bar minutter tidligere her i uka.. Så kom beskjeden et par av  kollegaene har fryktet. Noe et par av dem har hatt mistanke om kom til å skje, men virkelig håpet på ikke ble utfallet. Som det heter; jeg er ikke sint bare veldig veldig SKUFFET, ( jo jeg er sint også) over måten dem fikk dette servert nå..

Bertel O Sten Ålesund, skal avvikle Møre Bilberging.. 

Det er med en stor frustrasjon og skuffelse VI, ( ja jeg og min kjære) nå står her og alt må begynne å tenke: Hva gjør vi nå? Hvordan kan han og dem fortsette som bilbergerne her for dere?

Jeg vet DE er er noen kollegaer som brenner for yrket og har elsket jobben sin. Selv om det har vært lange vakter og rot i systemene, har dem jobbet på. De er noen menn som brenner for det å hjelpe akkurat deg. Det og kunne hjelpe i året som har vært med corona restriksjoner har bevist for mange hvor behøvende dette yrket dems er, og at DEM ER HER. Det er et STORT BEHOV for Bilbergere her i Ålesund og omegnen. De har kjørt rundt i et et stort areal, langs fjord , fjell og øyene. De har dekket kommunene Ålesund, Giske, Sula, Skodje, Haram, Ørskog, Stordal, Nordal, Sykkylven, Stranda, Hareid, Ulstein, Sande og Herøy.

De TRENGER noen som kan være med å hjelpe Dem i gang eller starte opp her, og vi lover dere at gode arbeidstakere er klare. Det er ikke ofte man finner den klassen av menn som har høy arbeidsmoral. De som står på til tider døgnet rundt. De som tar de ekstra vaktene som må tas for at hjulene skal gå rundt. De som også tenker økonomi i henhold til hva det koster å bruke den eller den type bergingsbil på forskjellige oppdrag.

De har stått på og jobbet til tider to vakter i løpe av 24 timer for å dekke behovet her i Ålesund og omegnen i juletiden. Jeg skjemmes ikke og si de var få på vakt da flere var sykemeldte, men DE fikk unna oppdragene selv om noen kunder måtte vente litt. Nettopp fordi DE er stolte av yrket, glade for å ha en jobb og gå til. For noen av DEM som er passert 50 år så er det ikke like lett å komme seg inn på jobbmarked . DE har et samfunnskritiske yrke som jeg med flere vet dem gjerne bil fortsette i…

🚨DE er stolte av yrket .!🚨

For er det noe vi vet så trengs det bilbergre her i Ålesund og omegnen som må kunne rykke ut på under timen.

👷🏼‍♂️👷🏼‍♂️Her er arbeidsomme karer som er klare til å jobbe på👷🏼‍♂️👷🏼‍♂️

#bilbergerfruen #bilberger #yrkesstolthet #morebilberging #BOSålesund #hverdagslivet #tungedager #livet #morebilberingavikles #tankespinn #aimaanderblogg #aimaanderwordpress

Publisert av aimaanderblogg

Hi Aila, my name is. I am a lady in my mid-40s, who has experienced a lot of good and bad in my life. That has been one of the reasons why I started a blog. A tool for myself to write down thoughts and share something that many of us have in our everyday lives. I have been thinking for a long time about trying to create a website rather than blogging on platforms that do not always keep up. So I hope you will follow me, thank you in advance.

En tanke om “Det sies det alltid er lys i enden av…..

 1. Kjempefint blogginnlegg med hylles til de som gjør en så viktig jobb å hjelpe andre.

  Fikk en gang motorstopp i en av tunellene utenfor Trondheim. Det var ikke moro, men godt å få hjelp til å få bilen ut av tunellen.

  Ønsker deg en kjempefin tirsdag ❤ 🙂

  Purr, purr, og bloggklem fra Toril og kattene

  https://dixierose.blogg.no

  Liker

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: