Ønsker dere en god sommer

Hei, hvordan har dere det? Håper dere har de bra rundt om i landet og over de syv hav. Det har gått en stund siden jeg sist blåste støv ov bloggen. Det har ikke vært at jeg ikke har hatt mye på hjerte, mere jeg har ikke fått det ned på kladden alltid like fint kanskje. Men nå skal jeg kose meg med bloggen min, om det så er små bilde dryss og noen ordtak, så skal den vekke frem. Og jeg håper du vil følge meg, abonnere (gratis) på bloggen, kun så jeg får flere trafikk grafisk inn på siden min. Og like via Fb ja da må du for noen dessverre logge inn som en besøkende , men jeg ser ikke hvem du er. Blir bare registert liker, og anntall. På tide og blåse litt støv av bloggen og vekke den opp igjen.  

Sommeren her på Sunnmøre kan være både vått og vindfult. Ettersom vi begge husker godt sommeren på østlandet med varme, lune kvelder hvor man kunne sitte ute og kose seg, fant vi ut at i år skulle vi ordne uteplassen vår slik at vi nettopp kan sitte kvelder ute. De kommer vel snart vel og merke 😉. Så langt har det vært for rått og vindfullt selv med varmelampe i den lille paviljong zenèn min. Sommer planter som farver opp er kommet på plass og jeg gleder meg til å kunne sitte der etter denne regn og vind perioden vi har hatt. Hundene koser seg ute der , om det er å nyte livet i ro i solen eller om det er ligge lukte å se naboer som går forbi. Her kommer et lite dryss av hagestuen nede og kosekroken oppe😊

Kosekroken oppe
ute stuen 😊
Theo og Rocky koser seg

Takk for du tittet innom. Håper du følger med vidre fremover 😊

#blogger #wordpressblogg #aimaanderblogg #aimaander.blogg #life #livet #hverdagstanker #sommer21 #utestue

Publisert av aimaanderblogg

Hi Aila, my name is. I am a lady in my mid-40s, who has experienced a lot of good and bad in my life. That has been one of the reasons why I started a blog. A tool for myself to write down thoughts and share something that many of us have in our everyday lives. I have been thinking for a long time about trying to create a website rather than blogging on platforms that do not always keep up. So I hope you will follow me, thank you in advance.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: