Lyst på noe smak fult? Prøv dette👉🏼

Hei og titt Tei 😊

Det har gått en stund siden jeg skrev her sist. Dager har gått i sin gang og jeg har vært i en litt grå sone. Det ga meg ingen lyst eller glede av og skrive, det vil si, kun skrive for meg selv har det vært.

Mannen jobber på i denne corona tiden , er der ute blant folk og fe, men så takknemlig jeg er for at han ikke er blitt syk elle fått med seg noe hjem. Jeg tenker ofte på dem gjør der ute, møter mange og det viser at mange har tatt sine forholdsregler.

Jeg har undret litt, når det skjer igjen og igjen. Liker dere hår i maten? Uansett hår, men så har det skjedd et par ganger at man finner disse vippene på og i matvarer. Vi fikk noen vipper i en laks vi kjøpte og skulle steke inni ovnen. Ærsj.. vi klagde og viste butikken bilde av det og fikk ny. Her om dagen skulle jeg koke «heksebrygg» altså ingefær shot, men vi kaller det brygg. Så tok med meg fennikel som jeg blant annet har i, og da vi kom hjem og jeg tok ut varene, så låg den der og lyste mot meg . En ensom vippe lå det der og lyste i mot meg. Jeg syns ikke noe om det, men hva får man gjort med det i dag? Det er vel de fleste som får satt på seg slike nå. Men appetittelig er det ikke..

Noen ganger går man lei det samme tilbehøret til enkelte mat retter. Noen av oss har alltid fått servert stekt laks med agurksalat, rømme og poteter. De senere år har man også satt sammen andre tilbehør og smaker som smaker nydelig til forskjellig mat.

Mango salat er nydelig til laks, honning melon også, ta det du har i skapet av rester, jordbær smaker også nydelig til. Jeg hadde kjøpt inn til helgens go salat, der vi gjerne har i litt av det vi ikke bruker til en vanlig hverdags salat. Siden jeg har cøliaki og må bruke glutenfri mat så hadde jeg en pakke med Coop sin gf pasta, og det må jeg si, den smakte godt. Ikke som mange andre som er litt harde eller limete smak på. Litt nederlandske jordbær hadde jeg igjen så det ble en liten dessert til senere😊 Ps har du prøvd jordbær på gräddost og knekkebrød? Friskt smak.

Fine farger og deilig smaker som er bandet sammen:

Isbergsalat

Stangselleri

Granateple

Søt paprika

Mango

Jordbær

Fetaost

Kokte opp pastaen , og stekte laksen i pannen så det ble en god skorpe på den. Når pastaen var kokt tok jeg og blandet i Tines smøreost med ramsløk og hvitløk. Yum før noen smaker. Noen gang bare må man leke med smaker of farver 😊

Takk for du titta innom💫

#mat #mangosalat #coopgfpasta #jordbær #matfarver #laks #gfmiddag #hverdagen Hverdagsglede #kokkelering #lagemat #food #mangosalad #gffood #livet #hverdagskjærlighet #aimaanderblogg

Publisert av aimaanderblogg

Hi Aila, my name is. I am a lady in my mid-40s, who has experienced a lot of good and bad in my life. That has been one of the reasons why I started a blog. A tool for myself to write down thoughts and share something that many of us have in our everyday lives. I have been thinking for a long time about trying to create a website rather than blogging on platforms that do not always keep up. So I hope you will follow me, thank you in advance.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: