What happend in Vegas stays in Vegas.. sooo

TIRSDAG, 24. SEPTEMBER, 2019, Repost

Dag 5 var kommet, og vi startet morgen tidlig etter en dårlig natt med søvn og uro inni oss for hva ville skje denne dagen. Ville vi få hjelp med bilen nå som det var en ny start på dagen? Vi hadde sittet oppe til nesten 1 om natten i påvente at bilen skulle bli hentet for vi så skulle få ny leie bil, men vi begynte forstå at atter var det bare lovnad om nettopp det. De la til og med på telefon da vi ringte tilbake for å spørre hvor lenge de mente vi skulle vente. Hun vi snakket med koblet oss til AAA og der fikk vi vite han hadde sagt for mange timer siden de ikke kom til å kjøre ut på kvelden. Han ble sjokkert også.

Morgen startet med ny telefon runde og vi ble lovet hjelp innen en time, ettersom vi i løpe av kvelden før hadde fått vite at de ikke ringte tilbake på internasjonale nr, så sa vi bare det er ikke vits i å spørre etter nr vårt for dere ringer ikke tilbake. Jeg postet på Messenger siden til selskapet om saken, jeg tenkte her når de oss så ingen unnskylding kan komme. Var greit så lenge vei hadde wifi på motellet. Jeg vandret frem og tilbake på rommet, og såg plutselig en bergings bil ute, jeg ble glad, løp ut. Jeg spurte om han skulle hente Mustangen, men nei han skulle hente en svart Jeep. Jeg såg meg rundt joda der sto en svart Jeep, jeg spør om han vet om det e flere bergingsbiler som skal til adressen vi var på , men nei det viste han ikke. Han spør hvorfor så jeg forklarer alt. K kommer ut og jeg forklarer han er vist ikke kommet for oss, men at han skulle sjekke det. Vi snakker om i værste fall kjøre til Flagstaff med reservehjulet og nødlys ettersom det var nærmeste sted. I det han sjekker han dekk nr 2 bak etter en følelse han fikk. Han ble blek i ansiktet da han ser på meg å sier; Vi kan ikke kjøre noen meter med denne bilen, dette dekket er også blankt slipt.. Melvin ser dette dekket også og sier ; «Omg they’re sent you off in a killing machine»

Etter over en time kommer svaret: jo det var oss Melvin skulle hente, men han hadde reg nr til mustangen , men det sto det skulle være en svart jeep. Og atter hadde selskapet laga en røre av et rot. Han sier jeg står og prater med dem, så enden på den lange versjon her ble at Melvin tok bilen og oss med til Flagstaff , hvor det vente bytte av bil før vi kunne starte på dagens etappe.

Bilde dryss

Etter en time for å ordne med den nye bilen satte vi og fått i oss litt mat, kjørte vi rett mot Las Vegas. Det var vel den «kjedeligste» strekningen å kjøre, ikke så mye å se på, men sant skal sies dagen før satte sterkt i meg ennå, og jeg var nok mere nervøs i en ny bil fra dem, selv om denne hadde kommet rett fra verksted og faktisk hadde fått nye dekk. Vi har hatt kontakt med en hyggelig person i dette selskapet og det var hun vi møtte i Flagstaff. Etter en liten sving nedom Safeways i Henderson for å kjøpe inn litt mat og vann flasker igjen kjørte vi inn til Las Vegas. Og igjen 4-6 felts vei før man skulle ta av hit eller dit i rett kjøre bane.

Denne morgen hadde vi funnet oss en suite til under 1000 kr på LUXURY LAS VEGAS SUITES på The Signature at MGM Grand. Dette var rimeligere en det som var hente ut fra en film fra første motellet vi overnattet på i LA. Her var det også som på på film😉. Her parkerte de bilen for deg, og kom opp med den når du trengte den. Velkommen til Vegas, noen bilder

What happens in vegas stays in vegas..Såååå

Jeg har laget mat i Vegas😂😉. Vi bestemte oss for å lage oss noe mat på rommet før vi kom til Vegas, dette for å stresse ut i 42 varmegrader å finne en Resturant frista grunn ikke og det å søke opp steder med gf mat. Har laget mat flere steder så hvorfor ikke i luksus suiten😀. Vi koste oss med å spise inne der, før vi alikavel i natten vandret ut når gradestokken hadde krypet ned til 38 grader. Men ja jeg har kost meg i varmen og det har kjentes på kroppen, men dette var før varmt å vandre rundt i. Så jeg kan jo liksom skryte av at ; I’ve been cooking in Vegas🤪

Bilde dryss fra hotellet og rundt om måtte vi ta, ja og noen tulle bilder

Ettersom vi ankom en dag senere enn planlagt ble det en natt her før vi skulle begynne på returen vår. Sant må sies jeg satt i Williams og sa vi skulle returnere til Menlo Park , at vi skulle drite i Vegas, men takk kjære for du ikke ga deg på det😍. Takk for du viste meg denne byen også selv om det ikke ble noe casino på oss.

Takk for du leste😊

#nouwblogger #blogger #usa2019 #roadtripusa #roadtrip #lasvegas #kjærstetur #takknemelig #glede #grateful #hverdagslivet #minner #føstegangiusa #kjærlighet #lykke #tanker #minnerihjerte #hverdagskjærlighet #opplevelser #aimaanderblogg #aimaanderwordpress

Publisert av aimaanderblogg

Hi Aila, my name is. I am a lady in my mid-40s, who has experienced a lot of good and bad in my life. That has been one of the reasons why I started a blog. A tool for myself to write down thoughts and share something that many of us have in our everyday lives. I have been thinking for a long time about trying to create a website rather than blogging on platforms that do not always keep up. So I hope you will follow me, thank you in advance.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: