En bit av meg ligger igjen langs Highway1

SØNDAG, 29. MARS, 2020, Reposter

Våknet opp til snø i dag, vi har ikke hatt snø i hele vinter, men nå kom det. Timer etter regner det, så jeg henter frem bilder. Bilder som både gjør meg rørt og jeg kjenner ennå på den takknemligheten ennå som jeg gjorde både der og etter vi kom hjem. I dag når dagen er grå, samme er energien i kroppen, så velger jeg minne tilbake. Til min tur til USA.

Jeg glemmer aldri den den følelsen når vi endelig kom frem. Om jeg lukker øya kan jeg ennå hente frem følelsen fra forskjellige steder. Jeg hadde i grunn tenkt lage en ny blogg rute med forslag om steder å besøke om man tenkte på en Usa ferie, men i disse dager tenker jeg det får vente. Vi vet ikke ennå hverken hvordan reise muligheter er eller hvordan det vil være mulig . Det får vi først se når litt av Corona avtar. Jeg vil dele noen bilder som betyr mye for meg, jeg trenger bare se på dem , og jeg er tilbake. Når dager kan være litt tunge med en selv er det godt å hente frem. Du vet det har gjort innrykk på deg , når du ser en film eller musikk video og du får følelsen om at der har du vært, du kan kjenne den følelsen av lukt og varme.

Du vet når du kommer inn på butikken og finner frukt og grønnsaker stablet fint opp. Fristende og praktiske bokser med ferdig kutta frukt til å ta med seg. Fristelser klare med meloner og f´druer i farver og smaker jeg ikke siste fantes.

Vi reiste ned på bursdagen til min kjære. Vi ble hentet på flyplassen av hans mor og mannen hjerte varm velkomst. Etter mange år var han endelig på besøk der igjen, jeg kunne se gleden dems og ikke minst rørte det meg dypt. Det er ikke lett når man har cøliaki og skal til et ukjent sted, jeg forventer ikke at det skal bli tatt hensyn til eller husket på. Men jeg trengte ikke tenke på noe av det her. Inger hadde ordnet og handlet både det ene og det andre gf. Det rørte meg dypt. Jeg sa det flere ganger til Kjell. Jeg måtte ofte snu meg unna når hjerte fylte øyene med takknemlighet❤️. Jeg tar aldri noe for en selvfølge , at noen tenkte slikt på alle små ting , ja hva skal man si enn sannheten. Jeg var og er ennå dypt takknemlig for alt.

Vi kom på bursdagen til Kjell og vi feiret Murrays bursdag dager etter på. Tenk at jeg, ja meg liksom opplevde dette. Jeg vandret på stranden på half moon bay, jeg tråkket uti Stillehavet. Inger fikk fanget et bilde som for meg tar meg til bake til de tanker jeg sto der med, at tenk jeg er her. At jeg får oppleve dette.

Jeg sto der såg utover stillehavet, med et hjerte av følelser
#takknemmelig , tusen takk
#kjærlighet #hverdagskjærlighet

Vi kjørte mange mange mil, så ja en del av meg og hjerte mitt ligger langs highway 1. Borti den sand formen, rundt neste sving ut mot havet, langs sand former, og det røde landskap. Men ja som tidligere i blogg innlegget bristet jeg da jeg satte mine ben på Grand canyon. Mil etter mil drømmen om Monument Valley , Bluff, Navajo, ja god ikke rart jeg satt der i bilen såg ut vinduet og tårer rant. Jeg deler noen bilder under. Og være på biltur med Kjell, mil etter mil, slette etter slette, vel det er en opplevelse. Det var en på Filoli som ikke trodde vi hadde kjørt så mange mil og var ennå venner, haha. Det var mange timer i. bilen, men det man sitter igjen med av innrykk og minner av hva man har sett, hadde jeg aldri sett om vi ikke kjørte. Og jeg er nok mere takknemlig for at han som har sett disse steder før og vært der, selv mange år etter på valgte ta meg med å dele dette med meg. Takk❤️

My Amerian dream
GrandCanyon

Vil aldri glemme de følelser denne dagen, tusen takk❤️

Kjære Inger og Murray.

Tusen takk for deres gjestfrihet, deres varme og omtanke. Takk for de minner dere var med å gi og ordne for oss. Tusen takk for alle de små sekunder i minutter som jeg har gjemt i hjerte mitt. Takk for alt du ordnet❤️. Jeg hadde aldri forventet ei heller opplevd noe i dette jeg gjorde nå. Tusen takk ❤️

Takk for alle minner kjære fra denne turen og de minner vi sammen skapte. Takk til deg som titta innom 🤗. Ta vare på deg selv oh hverandre i disse stunder og dager💫

#usa2019 #minner #reise #usaferie2019 #myarmericandream #tankespinn #taknemelighet #nouwblogger #blogger #aimaanderblogg #aimaanderwordpress

Publisert av aimaanderblogg

Hi Aila, my name is. I am a lady in my mid-40s, who has experienced a lot of good and bad in my life. That has been one of the reasons why I started a blog. A tool for myself to write down thoughts and share something that many of us have in our everyday lives. I have been thinking for a long time about trying to create a website rather than blogging on platforms that do not always keep up. So I hope you will follow me, thank you in advance.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: