Den lange reisen på denne jord.

MANDAG, 6. MAI, 2019, -Reposter

Jeg sitter å tenker på hva livet har gitt meg

på den lange reisen på denne jord .

Og det er glede som kommer til meg

og takknemligheten ja den er stor

For selv om livet i dag

er litt vanskelig, for dette «nye livet» jeg fikk tilbake

Etter tatt min kamp med kreften

så har jeg hatt en god tid i alt.

Jeg har hatt et liv i lærdom 

men, også erfaring i «kamp og strid»

Derfor har jeg lært meg å aldri dømme 

men heller prøve,

litt trøst å gi kjærlighet og omsorg på min vei

til de jeg møter på min vei..

Vi kan alle dele omsorg, kjærlighet og glede på vår vei, tenk på hvor godt det er for en som får motta det. Mange føler seg ensomt rundt om, så i dagens media verden er det så lite som skal til for nettopp dele litt av det som inni oss er. Jeg vet hvordan det ofte er sitte med for mange tanker, men jeg skriver dem ut. Jeg vet der sitter mange som skulle hatt noen bare til å lytte, selv via telefonen kan man gi en hånd , en visuell hånd å holde i. Ønsker dere en fin uke rundt om. Og jeg vil legge til, vis de du er glad i at de betyr noe for deg. Ord kan ofte bare bli sagt, men små handlinger kan være rene medesinen.

#tanker #omsorg#hverdagslivet #småtanker #livet#kjærloighet #omtanke #aimaanderwordpress #aimaanderblogg #tankespinn #reposter #livet

Ta vare på hverdagskjærligheten og de små gleder i hverdagen. Takk for besøket, klem fra meg🌹

Publisert av aimaanderblogg

Hi Aila, my name is. I am a lady in my mid-40s, who has experienced a lot of good and bad in my life. That has been one of the reasons why I started a blog. A tool for myself to write down thoughts and share something that many of us have in our everyday lives. I have been thinking for a long time about trying to create a website rather than blogging on platforms that do not always keep up. So I hope you will follow me, thank you in advance.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: