Bli med til Langvika, oppi Lierne.

Hytte tunet og ute doen

Hei så hyggelig du vil bli med en liten tur opp til Langvika i Lierene🙂. Vi bestemte oss for å gjøre det samme i år som i fjor når Kjell fikk ferie. Søke oss til et sted der man kunne finne roen, slappe av, nyte natur og ikke minst stillheten naturen og denne gang skogen gir. Det å sitte her morgen ute på terrassen med blikk utover vannet med kaffekoppen, hundene som vandrer rundt og de eneste lydene er eleve suset og noen fugler.

Lierne er en kommune i Indre Namdal i Trøndelag. Den ligger langs riksgrensen til Sverige og grenser ellers til Snåsa, Grong og Røyrvik kommuner. Hytten Langvika, ligger i et eldorado når det gjelder fiskemuligheter eller bare for avslapping bare nydelig og skjermet ved elva Sanddøla og Otersjøen. Se bilder og bedøm selv🙂

Hytten sett fra andre siden , hvorav det var fint gå tur
Noen som sa ro?
Sanddøla elv, rett bak hytta

Hytta har 3 soverom med tilsammen 8 sengeplasser, og alt av nødvendig utstyr for for inntil 8 personer. Det er ikke innlagt vann, men Sanddøla renner, med friskt og godt vatn, like forbi hytteveggen. Belysning fra solcelleanlegg og kjøleskap+komfyr som drives på gass. Hytta har utedo og dusj.

Kjempe koselig familie hytte.
Stemning 😊
Rent og behagelig utedo

Om du er den som liker jakt så kan du jakte rype, skogsfugl og hare like utenfor hytte døra. Godt organisert kortsalg både på private områder og på statsallmenningen. Ønsker du deg turer i naturen har Lierne Villmarksområder som har status som nasjonalparkkommune, med Blåfjella-Skjækerfjella nasjonalpark i sør/vest og Lierne Nasjonalpark i øst. I tillegg til flere flotte naturreservater, med Sanddøldal naturreservat like ved hytta.

Leier du Langvikhytta inngår fri bruk av en 14 fots aluminiumsbåt. Båten er godkjent for 5 personer og det finnes nødvendige redningsvester i uthuset. Båten ligger ved sandstranda 50 meter fra hytta. Båtmotor kan leies for 300,- pr. døgn, inklusive bensin.

Dette smilet😍 Det er gjemt inni hjerte kamret. Er så glad du koste deg slik

Jeg anbefaler LANGVIKA til deg som måtte ønske som oss, søke seg litt vekk til ro i en hektisk hverdag. Om du kan få fred og ro. Takk for oss. Bildedryss 👇🏼

Vi følger etter deg
Når et bilde sier mer en tusen ord….
Fattern, fattern,,, jeg må hviske deg noe i øret
Tusen takk for atter en tur kjære ❤️

#langvika #lierne #utinatur #hyttetur #tidforfinnero #tidsammen #tavarepåhverandre #sommer2021 #aimaanderblogg #aimaanderwordpress

Publisert av aimaanderblogg

Hi Aila, my name is. I am a lady in my mid-40s, who has experienced a lot of good and bad in my life. That has been one of the reasons why I started a blog. A tool for myself to write down thoughts and share something that many of us have in our everyday lives. I have been thinking for a long time about trying to create a website rather than blogging on platforms that do not always keep up. So I hope you will follow me, thank you in advance.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: