En kjekk oppdatering😊

Finally its there 😊

Jeg må bare skrive en liten oppdatering her i kvelden. Det er en stund siden jeg var og såg over innstillinger og ting på WordPress siden som er min blogg /hjemmeside. Jeg fikk høre før at mange ikke fikk likt /voted på innleggene mine uten om at de måtte logge seg inn eller lager bruker på WordPress. Nå har dem imidlertid åpnet opp denne funksjonen for bloggere som ikke har business abonnement også. Det syns jeg var kjekt å se. Dette betyr at du som er inne å leser, om du legger igjen en 👍🏼, så vises den som telle opp, men jeg ser ikke navn på den som liker. Så om du er en som er innom ,men ikke vil jeg skal vite så er du helt trygg på det😁 Jeg ser landet du liker fra vel og merke. Samme med applausen 👏🏼 er også for den som ikke bare viser kanskje du likte innlegget eller at du var innom å leste, men at du syns det var et bra innlegg med ros. Jeg har nå sittet og måtte legge disse funksjonene inn på hvert innlegg, så jeg måtte bla meg tilbake og har sittet her mimret litt ettersom jeg har lest det jeg hatt åpnet opp om👩🏻‍💻. Så om du har en rolig tid eller det er sykt mye dårlig reklame på tv så klikk deg innom noen innlegg du vet du har lest som du ikke fikk gitt et støtte tegn på da, men kan fra og med NÅ. På forhånd takk🙏🏼❤️

#aimaanderblogg #aimaanderwordpress #vote/claps #takkforstøtten #supportmyblogg

I just have to write a little update tonight. It’s been a while since I was looking over settings and things on the WordPress page which is my blog / website. I was told before that many did not like / voted on my posts without having to log in or create a user on WordPress. Now, however, they have opened up this feature for bloggers who do not have a business subscription as well. I think it was nice to see. This means that you who are in for reading, if you leave a 👍🏼, then the one who counts up is displayed, but I do not see the name of the one who likes. So if you are someone who comes by, but does not want me to know, you are completely sure of it😁 I see the country you like from the get-go. The same with the applause 👏🏼 is also for the person who not only shows maybe you liked the post or that you stopped by to read, but that you think it was a good post with praise. I have now sat and had to add these features to each post, so I had to scroll back and have sat here reminiscing a bit as I have read what I had opened up about👩🏻‍💻. So if you have a quiet time or there is a lot of bad advertising on TV, click on some posts you know you have read that you did not get a support sign for then, but can from now on. Thanks in advance🙏🏼❤️

Publisert av aimaanderblogg

Hi Aila, my name is. I am a lady in my mid-40s, who has experienced a lot of good and bad in my life. That has been one of the reasons why I started a blog. A tool for myself to write down thoughts and share something that many of us have in our everyday lives. I have been thinking for a long time about trying to create a website rather than blogging on platforms that do not always keep up. So I hope you will follow me, thank you in advance.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: