Godt nyttår rundt om.

Vi har ønsket et nytt år velkommen. Det er en stund siden jeg skrev her, ikke for at det ikke har vært ting jeg ville skrivet, men noe har stoppet meg for og ha gleden av og blogge. Jeg håper den kommer snikende frem igjen. Jeg koste meg de dager holdt på. Men det skal komme frem igjen. Håper dere alle har hatt en fin jul og at dette nye året har startet ut bra.

Møt Inge og Johanna 🥰

I går ryddet jeg vekk julen og vasket til helgen. Gikk med minner og pakket ned hver nisse og andre jule figurer ned. I år var jeg så heldig og få denne nisse jenta som fikk navnet : Johanna. For noen år siden fikk jeg gutten som den gang fikk navnet Inge. Disse fine gode nissene er laget av min venninne Inger Johanne, så da forstår dere hvor navnene dens kommer fra❤️. I år pyntet jeg tidlig for jul i adventstiden, noe som jeg ikke har pleid gjøre. Men siden vi fikk besøk fra USA da endelig moren til Kjell fikk mulighet reise en liten tur hjem til Norge pga alle regler under koronaen. Det var et godt besøk for dem alle, to uker er ikke mye når du ikke har fått vært med dine, men to uker blir en gave med dager som hvert minutt må brukes på. og da ville jeg gjøre det litt ekstra koselig for dem. Små bilde minner👇🏼

Julaften var kjempe koselig i år, selv om vi skulle hatt ei til her med oss til bords eller det vil si også to andre unge voksne mennesker. I år var det koselig og ha pappa her også på julaften. Mor og far delte seg opp i år, og som vi fant ut det er 7 år siden sist dem ikke feiret julaften sammen, før etter pakker var åpnet. Men korona året gjør at vi deler oss og gjør det som best kan gjøres. Så i år var det Thorstein og Pappaen som hos oss var. Atter ble det en jul med masse omtanke og varme fra de man har rundt seg og de som man fikk gave fra. Jeg kjenner på en slik enorm takknemlighet . Jeg har gått ønsket med disse vinglassa fra Lykketegning, og til jul fikk jeg denne :“Fyll livet med det som godt er”. Nå mangler jeg bare resterende 5 så spørs om gavekortet jeg tenkte bruke på klær må gå til dem😊🥰. Og da har jeg sett på champagneglassene, ikke at jeg drikker det, men så fine og ha til desserter 😊 Sjekk ut her 👉🏼https://feel.no/Produkt/406/46202515/Lykketegning-Rødvinsglass-Tro

Jeg var så heldig og få AirPods pro også, det må jeg si var en ny musikk opplevelse når man rusler tur med musikk på øret eller når man støvsuger😁. Er så enormt takknemlig for at akkurat jeg har fått slike fine gaver. Så til alle, Tusen hjertelig takk🤍. Jeg ønsker dere alle og enhver et godt nyttår. Håper dere henger med og titter innom bloggen.

#aimaaanderblogg #hverdagslivet #julen2021 #minner #takknemlighet #omtanke #aimaanderwordpress #bildedryss #takkforduleste

Publisert av aimaanderblogg

Hi Aila, my name is. I am a lady in my mid-40s, who has experienced a lot of good and bad in my life. That has been one of the reasons why I started a blog. A tool for myself to write down thoughts and share something that many of us have in our everyday lives. I have been thinking for a long time about trying to create a website rather than blogging on platforms that do not always keep up. So I hope you will follow me, thank you in advance.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: