Blimsanden stedet for reinkarnasjon..

Blimsanden

Velkommen til et av mine favoritt sted her på Sunnmøre. Dette blogginnlegget blir mere et bilde innlegg av bilder fra forskjellige turer med vær og vind, men samt de mest nydeligste øyeblikk i naturen farver. Jeg hadde bodd i Ålesund i nesten 9 år før jeg ble tatt med til denne stranden og plassen av en perle. Stedet har vokst seg innpå meg. Uansett vær og vind, uansett når vi drar dit så senker det seg en ubeskrivelig ro i sjelen og om meg som det ikke ofte gjør. Det å kjenne vinden i kinnbenene, eller solstrålen, eller regnet som pisker mot jakken, ja du bare hører havet som ruller opp. sjøen fyller deg opp med dens energi og kraft når bølgene kommer opp, for så å dra det med seg ut når havet trekker seg tilbake. Noen bilder fra år tilbake.

Bildet mitt som ble trekt ut på fotoside på insta😊

Blimsanden er en idyllisk sandstrand som ligger på Vigra. Fint for barnefamilier, ungdom og voksne!Perfekt å gå turer herfra. Man kan velge to retninger en mot Molnes og en ut mot Bremnes og ut til Synnes. Man kan også gå mot fyret på Blindheim.

I det siste har vi utforsket drone, Dji Mini2. Og mange rå bilder har det blitt. Ikke vært så mye vær til å fly i med kulden vi hadde fø Gyda kom, men litt innimellom før jul ble det. Da også fikk man sett havet og dens egen kunst med farver og kontraster fra oven. Et bilde , dette skulle jeg gjerne hatt i et avlagt format i stuen.

Se dette nydelige bilde😍

Takk for du tittet innom, og nyt turen om du selv drar til dette stedet😊 #aimaanderblogg #aimaanderwordpress #blimsanden #nårdutrengertidtilogtenke

Vindmøllene kan ses

Publisert av aimaanderblogg

Hi Aila, my name is. I am a lady in my mid-40s, who has experienced a lot of good and bad in my life. That has been one of the reasons why I started a blog. A tool for myself to write down thoughts and share something that many of us have in our everyday lives. I have been thinking for a long time about trying to create a website rather than blogging on platforms that do not always keep up. So I hope you will follow me, thank you in advance.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: