Smilt med hjerte ditt i dag<3 :)

Før eller siden kommer vi alle til å møte motgang, sorg og vanskelige situasjoner. Og måten vi håndterer slike situasjoner på , kan være avgjørende for vår egen livs kvalitet, men ja mange stunder og tider når noe skjer så er det ikke vår egen livs kvalitet vi tenker på. Men det å trene kroppen, sinne og ikke minst vår emosjonelle motstands kraft kan være et hjelpe verktøy for oss selv. Mange har hørt det japanske ordtaket » Hvis du faller sju ganger, reis deg den åttende». Det handler ikke om bare evner til å holde ut og kjempe, men til å holde fokus på det som virkelig er viktig i livet i stedet for det som haster i øyeblikket, uten å la de negative følelsene ta for stor plass.

Derfor håper jeg at du, akkurat du har både smiler og har smilt med hjerte ditt i dag<3 🙂

Noen du ga et smil til som fikk en positiv følelse i sin ellers så kanskje stressende grå dag. Ikke minst for deg selv, for det vises på oss alle når vi har det bra på innsiden, da vises det som oftes på vår utside også. Det er slik som vi vet vi trenger venner og bekjente, ikke slik nære alltid, men vi trenger at dem finnes der, at dem noen gang forteller oss om dems dag slik at vi vet dem har det bra. Jeg trenger mange av mine venner , familie og bekjente i mitt liv, slik at jeg kan få se og høre dem har det bra❤️. Det er vel derfor vi oftes legger til gamle bekjente på Facebook, noen henger der på listene, noen har man kontakt med, selv o det dog ikke er ukentlig, men vi sjekker innom løpe av året om ikke annet gratulere dem med dagen.

Så jeg sender ut en smil fra mitt hjerte, tel venner, bekjent, familie , de mindre nære som de aller nærmeste i mitt liv. For i morgen ; Håper jeg du smiler med hjerte ditt<3, finn en god ting i dagen som bringer det frem, gleden fra hjerte.

Så selv om vi ikke snakker ofte sammen, ei eller har snakket sammen på mange år, så gikk mine tanker i dette innleget til mange rundt om. Så kjenn bare litt etter så vet du jeg tenkte på deg også 🙂

Bli /Blir du med å del et smil med hjerte tegn . Tenk hvor mye det kan bety for den som ser det eller mottar det som neste som liker eller kommenterer. Vi kan dele omtanke rundt om.

#blogger #tankespinn #hjerteglede #smilmedhjerte #livetmedangst #positivetanker #positivitet #kjærlighet #tanker #viallebetyrnoe #duergodnok #livet #hverdagslivet

Publisert av aimaanderblogg

Hi Aila, my name is. I am a lady in my mid-40s, who has experienced a lot of good and bad in my life. That has been one of the reasons why I started a blog. A tool for myself to write down thoughts and share something that many of us have in our everyday lives. I have been thinking for a long time about trying to create a website rather than blogging on platforms that do not always keep up. So I hope you will follow me, thank you in advance.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: