🤍Å dele tid er hverdagsgave🤍

Livet har vist oss at det er atter disse små hverdags øyeblikka som blir de fineste og største minner for mange. Når jeg var ung så syns jeg ukene virket så lange, det var liksom en evighet til både jul, påske og bursdager til venner og familie. Min far pleide si; Vet til du selv blir mor ser du hvor fort tiden går. Jada rett fikk han på det også 😉. Var det like mye stress i en hverdag før? Eller har det blitt mere med årene? De hadde nok stressende dager selv den gang for hundre år siden, men dog på en annen måte. De va tidlig oppe , jobbet hele dagen , men la seg tidligere. Barn måtte tidlig delta om det var for jente strikke eller bakst bake, eller gutter på setre eller hjelp på nåden. Men selv da var det viktig og dele tid med sine, familien kom sterke sammen når det var noe som skulle feires eller bare innom på en kaffe tår om man bodde nærme sine.

Pappa på kjøretur
Koser seg med utsikta

I dagens samfunn stresser vi fra uken starter og til helg, så stresser vi litt mere når det er helg, men så tar vi oss tid til å stoppe litt opp. For vi både må ta oss tid til kvalitets tid sammen som både kjærester, ektefolk, familie og venner. Livet må ses for hva det er i dag! Livet er nå! Det er dessverre de som mister både samholdet og nærheten i dagens stressende hverdagsliv. Og da er det opp til hver og enkelt om du vil tillate at du mister de som er viktige i din hverdag. Jeg er glad vi begge her vet det og ta oss tid, senke farten. Så for en uke siden, var gleden stor med og kunne dele litt av vår tid, med pappa og Mor Evelyn. Det som mange tar for gitt og kunne gjøre sammen, tar ikke jeg for gitt. Jeg er desto takknemlig for at nettopp vi kunne ta dem med ut på en kjøre tur til Valldal og Gudbrandsjuvet . Der dem bare kunne sitte nyte en fin kjøre tur. Det er noe annet når andre kjører og dem kunne se seg rundt. Disse små hverdags øyeblikkene jeg har snakket om i årevis.

Pappsen

Det ble for meg en fin og koselig minne dag. En dag som bringer smilet frem når jeg ser på alle bildene vi tok, neida dette er ikke alle 😉, men noen må man dele. Vi lever nå, og det er nå minner må skapes. Det og utsette det man går og tenker er ikke alltid bra, for tiden har vist oss så mange ganger, vi vet ikke hva morgen dagen oss bringer. Tusen takk til deg Kjell som gledet med å kjøre rundt med dem❤️. Jeg vet denne dagen gledet dem stort. Jeg skal innrømme jeg tar aldri noe eller noen for gitt. Jeg tenker ikke at det er en selvfølge at vi kan glede andre med en slik ting som for andre kanskje ikke er noe stort, men for Meg , for MEG er det stort og kunne gi dem en slik dag. Takk.!

#aimaanderblogg #hverdagslivet #hverdagsglede #familie #roastrip #ikketalivetsomenselvfølge #liveternå

..Takknemmelig..

Publisert av aimaanderblogg

Hi Aila, my name is. I am a lady in my mid-40s, who has experienced a lot of good and bad in my life. That has been one of the reasons why I started a blog. A tool for myself to write down thoughts and share something that many of us have in our everyday lives. I have been thinking for a long time about trying to create a website rather than blogging on platforms that do not always keep up. So I hope you will follow me, thank you in advance.

2 kommentarer om “🤍Å dele tid er hverdagsgave🤍

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: