For noen priser og for et utvalg…

Sant må sies, om det er noen som har holdt telling på hvor mange regnværsdager og stormer vi har hatt siden oktober i fjord, så er det nok flerdobbelt med akkurat det enn oppholdsvær og litt temperaturer. 4 dager sommer kan telles, da vi låg mellom 18-22 grader. Når man da har en som jobber også ute i all slags vær så gjør det noe med humøret til slutt. Og nå som sunnmøringer selv klager så har vi innflytta også lov 😉. Så vi bestemte oss for dra på en liten road tripp sør, en liten kjæreste tur. Noe man bare må ta seg tid til og gjøre, for nettopp ta vare på hverandre i ellers travle og til tide krevende dager. Vi kjørte fra Ålesund med 11 grader og piss regn, men i bilen satt vi med kaffen og matpakken, noe som er kosen for oss på slike turer. Musikken kom fra mange hold, men regnet stoppet ikke. Selv da vi ankom Hurdalsjøen Hotell, låg det tunge regnskyer over plassen og bare 11 grader. Jeg må innrømme at alle de årene jeg bodde i Moss så har jeg aldri før opplevd en slik kald sommer kveld. Men som det har blitt så mange ganger sagt siden nyåret, dette jojo været som ikke engang meterologene har sett før.

Utsikten fra et favorittrom 😉

Vi våknet opp dagen etter til vinden som raslet i trene, solen som hadde startet presse seg frem mellom skyer. Det var «bare» 14 grader, men vi viste dt kom til å stige utover dagen. Vi spiste en god frokost på hotellet. Et av de stendene som også har egen gf stasjon. Dette har jeg nok nemt før også :). Vi hadde ofte snakka om og ta en Oslo dag en gang det passet slik når vi dro nedover, i over flere år har det bare blitt med snakken. Men denne dagen ventet det besøk til Bygdøy , for å se Fram. Hvem viste at det ble flere små stoppe steder før dagen var omme når vi var der. Selv etter alle årene der nede var jeg aldri oppi Holmenkollen , ei heller sett Kongsseteren med egne øyne. Men nå kan jeg huke av med de også. En nydelig dag med vær og inntrykk ble det. Deilig var det og kunne vandre rundt uten regnjakke og bare nyte været 🥰. Bildedryss👇🏼

Oslofjorden.
Fram
ombord
Detalje bilde
kollen

Selv om de fleste vet at glutenfri mat er dyrt i norge, så er jo utvalgene på de forskjellige butikker og kjeder varierer. Så er det og dra til Sverige en drøm for oss med cøliaki, ikke bare pga utvalget men PRISEN!! Vi dro til Hypermat i Charlottenberg. For de har et av Nordens største utvalg på glutenfri og laktosefri mat. Du vet det er ille når du blir rørt over utvalget, og du endelig får prøvd frokost mulig blandinger og pastaer som du bare har hørt om. Det ble nesten for mye så neste gang vet jeg hva jeg ikke må glemme som bare gikk meg hus forbi denne gangen.

ready to shop and drop
Du tror det ikke før du ser det

Takk for turen og disse nye minnene. 🤍 #aimaanderblogg #hurdalsjøenhotell #cøliaki #bygdøy #fram #holmenkollen #roadtrip #hverdagslivet

Takk

Publisert av aimaanderblogg

Hi Aila, my name is. I am a lady in my mid-40s, who has experienced a lot of good and bad in my life. That has been one of the reasons why I started a blog. A tool for myself to write down thoughts and share something that many of us have in our everyday lives. I have been thinking for a long time about trying to create a website rather than blogging on platforms that do not always keep up. So I hope you will follow me, thank you in advance.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

%d bloggere liker dette: