Velkommen – Welcome😊

                          

                                                           Aimaander.Blogg

Velkommen

Jeg hopper i det igjen og starter min Platform fra WordPress. Ja det virker rotete men jeg skal sette meg inn i den og jobbe med denne siden. Håper du vil følge meg og være med på lese truer.Dette er en blogg om alt og ingenting. Jeg blogger om det jeg har lyst til og om forskjellige som faller meg inn i min hverdag og livet mitt. Så dette er en ganske varierende blogg . En blogg om hverdagslivet og ikke om mote eller sminke – rett og slett en blogg om alt, både personlige ting og alt mulig rart. Jeg kommer til å dele noen av mine innlegg fra bloggen min også. Det tar tid og bygge opp en hjemme side slik man ønsker den, men jeg skal da forsøke se om jeg kan få den slik jeg ønsker 

Jeg vil sette pris om du følge meg🤗👉🏼🌹

Me👇🏼

Hei Aila heter jeg. Jeg er en dame i 40 åra, som har i mitt liv opplevd mye på godt og vondt. Det har vært en av grunnene til at jeg startet blogg. Et verktøy til meg selv for å skrive ut tanker og dele noe som mange av oss sitter med i vår hverdag. Jeg har lenge tenkt på prøve lage en hjemmeside heller,enn blogge på platformer som ikke alltid henger med.

Livet blir ikke alltid som man drømmer om eller planlegger i sitt indre. Jeg ble ufør og har dager som er opp og ned. Derfor vil jeg nå prøve realisere denne biten om min egen side, og kanskje kunne være her for andre som trenger noen å prate med. Ofte kan en ukjent være en go lytter.

Jeg bor i Ålesund . Jeg har en voksen sønn på 23 år med asperger syndrome , så ja det vil komme innlegg om nettopp den biten også. Er mye mange kan lære seg fort i møte med en med mild autisme eller ASD = Asperger syndrome.

Noen ganger kan det være kjekt ha noen å prate med. Jeg vet hvordan det er å holde inne med ting, trenger du en som kan lytte? Ta kontakt om du vil 😊. Klikk på linken til contact 😊

%d bloggere liker dette: