Yrkessjåfører – uten dem hadde norge

Processed with MOLDIV

Jeg har sagt det før og sier det igjen, uten Yrkessjåførene så hadde norge stoppet opp. Jeg skrev dette innlegget på nouw.bloggen min , men vil dele linken her. Jeg ser frem til og gleder meg skrive om en Bilbergers dag og alle de små ting dem og gjør enn bare bilberging. Det er både spennende og ja jeg ser frem til å starte. Med takk for at jeg har fått lov å delta litt for å få innblikk i dagene. Her er utdrag fra dette innlegget om yrkessjåførene..

Jeg har fått hørt , sett bilder og ikke minst hatt et innsyn i hvordan dagen hans langs veien kan være. Selv om jeg med min største forståelse over dagene hans, fikk jeg muligheten være med han langs veien denne ene dagen så langt. Jeg fikk se hvordan det er og kan være, jeg fikk føle på hvordan det er å skal rekke leveringer og ferger. Selv om da han kjørte før bring hadde lenger dager og kortere frist mellom nå leveringer og hentinger på ruten , før de skulle returneres til post sorterings sentralen. Min måte og kunne støtte han på den gang, ettersom han jobbet lange timer på kjøre ruten sin, var så enkelt som lage matpakka, legge ved noen positive og små hilser for dagen med lapper ;), det var at når han kom hjem om kvelden, var middagen nesten klar på bordet. At han fikk slappet av, for så bare ta tidlig kveld og ut i natten igjen langs veien. Det gjør jeg nå også, koser meg lage matpakken, legge ved noen ord eller noe søtt tel kaffen. For så at de dager jeg er her er det middag til tiden og atter min måte støtte han på.😊https://nouw.com/aimaander/uten-yrkessjaforene-hadde-norge-stoppet-36154757

Takk for du titta innom 😊. Ønsker deg en fin dag. Aila

#blogger #hverdagslivet #yrkessjøfører #livet #framsnakke #innblikk #aimmander.blogg

%d bloggere liker dette: